Baddräkten är perfekt för stranden

Baddräkten är perfekt för dig som vill känna dig lite mer klädd på stranden. För en komplett strandoutfit kan du köpa vårt förmånliga paketpris där köper en baddräkt med en matchande sarong. Våra baddräkter är också helt underbara att promenera med till stranden tillsammans med ett par shorts eller en kjol. Eftersom baddräkten är snabbtorkande behöver du inte ha med dig ett byte om det är soligt och varmt ute, utan det är bara att dra på sig shortsen/kjolen igen en stund efter du badat.

Snabbtorkande baddräkter som släpper igenom solen

Alla våra baddräkter till dam släpper igenom solen för att du ska få en jämnare bränna utan skarpa linjer. De små hålen i tyget gör att solens strålar även når huden under din baddräkt. Eftersom solen går igenom tyget rekommenderar vi alltid att använda sig av SPF, även under tyget. Det går att klippa bort ett lager tyg om man vill öka solgenomsläppet på baddräkten vid bysten, men tänk på att det då kommer bli mer transparent. Alla våra baddräkter är även väldigt snabbtorkande. Om du är i direkt solljus blir du snabbt av med den blöta och obekväma känslan som oftast blöta badkläder kan ge. Med våra baddräkter behöver du inte byta om efter du badat.

Passar baddräkten för mig?

Om du har en större byst eller behöver stöd skulle vi rekommendera baddräktsmodellen som har reglerbara axelband. Baddräkten har inte bygel eller vaddering i kuporna men en söm under bysten och kunder med större storlek tycker den funkar bra ändå. Det är väldigt individuellt vad man kräver för stöd så det är bara att prova sig fram. Vår baddräkt med snörning rekommenderar vi inte om du har en större byst då den är något snäv i modellen och ger absolut inget stöd för bysten.

Vilken storlek ska jag välja på min baddräkt?

Generellt så kan du välja den storlek du normalt brukar ha på överdelar när du köper en baddräkt från Sunkini. Om du är väldigt lång kan du dock behöva gå upp en storlek. Ena modellen av baddräkt har reglerbara axelband så du delvis kan reglera längden, likadant med den andra modellen som har långa knytband som du själv knyter runt nacken.

Tvättråd till din baddräkt

Vi rekommenderar alltid handtvätt för att behålla kvalité så länge som möjligt. Det bästa är att skölja baddräkten med lite tvål efter varje användning för att sedan hängtorkas. Vrid inte ut vattnet i vått tillstånd då det kan förstöra kvalité och passform. Baddräkten tål maskintvätt i 40 grader med liknande färger, men vi skulle ändå rekommendera ett skonsamt program. Använd gärna tvättpåse för att skydda detaljer och tyget mot att förstöras av andra plagg. Våra produkter tål inte att torktumlas eller att strykas.

10 produkt(er)