Snabbtorkande bikinitrosor som släpper igenom solen

Alla våra bikinitrosor släpper igenom solen för att du ska få en jämnare bränna. De små hålen i tyget gör att solens strålar även når huden under din bikinitrosa. För bästa effekt behöver du flytta runt band och resår emellanåt då dessa inte släpper igenom någon sol. Hur mycket av solens strålar som når huden beror på hur många lager tyg bikinitrosan har. Det går också att klippa av ett lager tyg om man vill öka solgenomsläppet på bikinitrosan. Eftersom solen går igenom tyget rekommenderar vi alltid att använda sig av SPF. Bikinitrosorna är även väldigt snabbtorkande. Om du är i direkt solljus blir du snabbt av med den blöta och obekväma känslan som oftast blöta badkläder kan ge. Med våra bikinitrosor behöver du inte byta om efter du badat.

Vilken modell ska jag välja på min bikinitrosa?

Vi har den klassiska trekantstrosan som vi kallar för knyttrosa. Knyttrosan är något lägre i modellen och du kan själv reglera banden i sidorna. Knyttrosan passar utmärkt om du vill framhäva dina höfter. Våra hotpants passar perfekt om man gillar enkla, sköna och bekväma bikinitrosor som täcker bra och har normalhög midja. Trosa hög midja passar dig som vill ha en högre bikinitrosa som är bredare i sidorna. Med hjälp av snörena på sidorna kan du själv bestämma hur högt skuren du vill att bikinitrosan ska vara. Alla våra modeller finns i flera olika storlekar så vi hoppas att du ska hitta en bikiniunderdel som passar just dig.

Tvättråd till din bikinitrosa

Vi rekommenderar alltid handtvätt för att behålla kvalité så länge som möjligt. Det bästa är att skölja bikinin med lite tvål efter varje användning för att sedan hängtorkas. Vrid inte ut vattnet i vått tillstånd då det kan förstöra kvalité och passform. Bikinitrosorna tål maskintvätt i 40 grader med liknande färger, men vi skulle ändå rekommendera ett skonsamt program. Använd gärna tvättpåse för att skydda detaljer och tyget mot att förstöras av andra plagg. Våra produkter tål inte att torktumlas eller att strykas.

66 produkt(er)