Mångsidigt strandplagg

Vår sarong består av ett lätt tygstycke med en rundad form nertill som enbart finns i ONE SIZE. Du väljer själv hur du vill bära den den. Några alternativ är att knyta sarongen runt höften, över bysten, som en strandklänning eller som en sjal över axlarna eller håret. Har du precis fått slingor eller färgat håret? Då är sarongen perfekt för att skydda din nya frisyr. Sarongen är perfekt att ha på stranden om du vill ha ett fint och praktiskt komplement till din strandoutfit.

Snabbtorkande strandsarong som släpper igenom solen

Alla våra saronger till dam är mycket snabbtorkande, speciellt i direkt solljus, och släpper delvis igenom solen för en jämnare solbränna. Tyget motsvarar ungefär solskyddsfaktor 16-20. Vi rekommenderar dock att alltid smörja med solskydd även under alla våra plagg. Eftersom sarongen är gjord i samma material som våra bikinis så det är inga konstigheter om du skulle få för dig att ta dig ett dopp med sarongen på.

Tvättråd till din strandsarong

Vi rekommenderar alltid handtvätt för att behålla kvalité så länge som möjligt. Det bästa är att skölja sarongen med lite tvål efter användning för att sedan hängtorkas. Vrid inte ut vattnet i vått tillstånd då det kan förstöra kvalité och passform. Sarongen tål maskintvätt i 40 grader med liknande färger, men vi skulle ändå rekommendera ett skonsamt program. Använd gärna tvättpåse för att skydda detaljer och tyget mot att förstöras av andra plagg. Våra produkter tål inte att torktumlas eller att strykas.

1 produkt(er)
Ladda mer
Inga fler produkter att ladda.