Snabbtorkande bikinitopp med knytband som släpper igenom solen

Alla våra bikinitoppar med knytband till dam släpper igenom solen för att du ska få en jämnare bränna utan skarpa linjer. De små hålen i tyget gör att solens strålar även når huden under din bikinitopp. Eftersom solen går igenom tyget rekommenderar vi alltid att använda sig av SPF, även under tyget. Det går att klippa bort ett lager tyg (eller två) om man vill öka solgenomsläppet på bikinitoppen vid bysten, men tänk på att toppen då kommer bli mer transparent. Våra bikinitoppar med knytband är även väldigt snabbtorkande. Om du är i direkt solljus blir du snabbt av med den blöta och obekväma känslan som oftast blöta badkläder kan ge. Med våra bikinitoppar behöver du inte byta om efter du badat.

Passar bikinitoppen med knytband för mig?

Bikinitoppen med knytband passar de flesta kroppsformer och storlekar så länge man inte kräver mycket stöd eller har en tung byst. En tung byst kan bli för mycket eftersom att bikinitoppen knyts i nacken. Om du har en tung byst som kräver mycket stöd rekommenderar vi istället får modell som heter topp med push. Just en halterneckbikini är väldigt fin om man har en timglasformad kroppstyp och matchar perfekt med en halv- till högmidjad trosa som också är smickrande för en timglasfigur.

Vilken storlek ska jag välja på min bikinitopp med knytband?

Avseende toppen med knytband rekommenderar vi att du tar samma storlek som du t.ex. har på linnen och tröjor, men går upp i storlek om du har stor byst. Eftersom bikinitoppen knyts både i rygg och nacke är det egentligen helt och hållet bystens storlek som avgör vilken storlek du bör välja så du kan med fördel gå upp i storlek om det behövs.

Tvättråd till din bikinitopp med knytband

Vi rekommenderar alltid handtvätt för att behålla kvalité så länge som möjligt. Det bästa är att skölja bikinitoppen med lite tvål efter varje användning för att sedan hängtorkas. Vrid inte ut vattnet i vått tillstånd då det kan förstöra kvalité och passform. Bikinitoppen tål maskintvätt i 40 grader med liknande färger, men vi skulle ändå rekommendera ett skonsamt program. Använd gärna tvättpåse för att skydda detaljer och tyget mot att förstöras av andra plagg. Våra produkter tål inte att torktumlas eller att strykas.

12 produkt(er)