Snabbtorkande bikinitopp med push som släpper igenom solen

Alla våra bikinitoppar med push till dam släpper igenom solen för att du ska få en jämnare bränna utan skarpa linjer. De små hålen i tyget gör att solens strålar även når huden under din bikinitopp. Eftersom solen går igenom tyget rekommenderar vi alltid att använda sig av SPF, även under tyget. Det går att klippa bort ett lager tyg (eller två) om man vill öka solgenomsläppet på bikinitoppen vid bysten, men tänk på att toppen då kommer bli mer transparent. Våra bikinitoppar med push är även väldigt snabbtorkande. Om du är i direkt solljus blir du snabbt av med den blöta och obekväma känslan som oftast blöta badkläder kan ge. Med våra bikinitoppar behöver du inte byta om efter du badat.

Passar bikinitoppen med push för mig?

Våra bikinitoppar med push är den som passar bäst för dig som har större och tyngre byst enligt våra kunder. En bandeau-bikini är också perfekt för dig som vill täcka mycket av bysten och samtidigt hålla allt på plats när du rör på dig. De avtagbara axelbanden har två öglor framtill du kan byta mellan för att bikinitoppen ska passa just din kropp så bra som möjligt. Om du vill ta av banden helt hjälper en silikonrand till att hålla bikinitoppen på plats. Om du har en väldigt liten byst kan det vara svårt att hitta en storlek som passar, men du har 30 dagar öppet köp om du vill prova dig fram.

Vilken storlek ska jag välja på min bikinitopp med push?

I topp med push rekommenderar vi att du tar samma storlek som du t.ex. har på linnen och tröjor, men går upp i storlek om du har stor byst. I vissa fall kanske man till och med behöver gå upp två storlekar större. Just eftersom bikinitoppen har ett spänne i ryggen kan det vara lite knepigt med storlek, men de flesta av våra kunder brukar hitta en storlek som passar.

Tvättråd till din bikinitopp

Vi rekommenderar alltid handtvätt för att behålla kvalité så länge som möjligt. Det bästa är att skölja bikinitoppen med lite tvål efter varje användning för att sedan hängtorkas. Vrid inte ut vattnet i vått tillstånd då det kan förstöra kvalité och passform. Bikinitoppen tål maskintvätt i 40 grader med liknande färger, men vi skulle ändå rekommendera ett skonsamt program. Använd gärna tvättpåse för att skydda detaljer och tyget mot att förstöras av andra plagg. Våra produkter tål inte att torktumlas eller att strykas.

20 produkt(er)