Snabbtorkande bikinitopp med stöd som släpper igenom solen

Alla våra bikinitoppar med stöd till dam släpper igenom solen för att du ska få en jämnare bränna utan skarpa linjer. De små hålen i tyget gör att solens strålar även når huden under din bikinitopp. Eftersom solen går igenom tyget rekommenderar vi alltid att använda sig av SPF, även under tyget. Det går att klippa bort ett lager tyg (eller två) om man vill öka solgenomsläppet på bikinitoppen vid bysten, men tänk på att toppen då kommer bli mer transparent. Våra bikinitoppar med stöd är även väldigt snabbtorkande. Om du är i direkt solljus blir du snabbt av med den blöta och obekväma känslan som oftast blöta badkläder kan ge. Med våra bikinitoppar behöver du inte byta om efter du badat.

Passar bikinitoppen med stöd för mig?

Bikinitoppen med stöd passar extra bra för dig som är större i kroppsformen men med en liten/normal byst. Om du både är liten i kroppen med en liten byst kan det vara svårt att hitta en storlek som passar bra, men självklart kan man alltid testa sig fram. Vi har alltid 30 dagar öppet köp så att du kan prova hemma i lugn och ro. Om du har en stor och/eller tung byst brukar vår modell topp med push uppskattas mycket mer enligt våra kunder.

Vilken storlek ska jag välja på min bikinitopp med stöd?

Bikinitoppen med stöd är något stor i omkretsen så de flesta behöver gå ner en storlek jämfört med vad de brukar ha på överdelar. Om du är osäker och velar mellan två storlekar rekommenderar vi definitivt den mindre storleken. Du kan också till viss del reglera storleken genom de reglerbara axelbanden, så det är din byst och omkrets som i första taget avgör vilken storlek du ska välja.

Tvättråd till din bikinitopp med stöd

Vi rekommenderar alltid handtvätt för att behålla kvalité så länge som möjligt. Det bästa är att skölja bikinitoppen med lite tvål efter varje användning för att sedan hängtorkas. Vrid inte ut vattnet i vått tillstånd då det kan förstöra kvalité och passform. Bikinitoppen tål maskintvätt i 40 grader med liknande färger, men vi skulle ändå rekommendera ett skonsamt program. Använd gärna tvättpåse för att skydda detaljer och tyget mot att förstöras av andra plagg. Våra produkter tål inte att torktumlas eller att strykas.

3 produkt(er)