Snabbtorkande bikinitrosor som släpper igenom solen

Alla våra bikinitrosor släpper igenom solen för att du ska få en jämnare bränna. De små hålen i tyget gör att solens strålar även når huden under din bikinitrosa. För bästa effekt behöver du flytta runt band och resår emellanåt då dessa inte släpper igenom någon sol. Om du vill öka solgenomsläppet kan du klippa bort det inre lagret av tyg, men tänk på att bikinitrosan kommer bli mer genomskinlig. Eftersom solen går igenom tyget rekommenderar vi alltid att använda sig av SPF. Bikinitrosorna är även väldigt snabbtorkande. Om du är i direkt solljus blir du snabbt av med den blöta och obekväma känslan som oftast blöta badkläder kan ge. Med våra bikinitrosor behöver du inte byta om efter du badat.

Passar bikinitrosa med hög midja för mig?

Bikinitrosan med hög midja är den modellen vi har som täcker mest vilket många är ute efter. Det som är så bra med vår bikinitrosa med hög midja är att den går att justera i sidorna med hjälp av snören som gör så att du själv kan avgöra hur högt upp du vill att trosan ska gå. Kanske vill du ha trosan högre när du är ute och simmar men sen dra ner igen när du lägger dig på solstolen för att sola. Att justera höjden på bikinitrosan är superenkelt! Om du är ute efter en bikinitrosa med riktigt hög midja är denna modellen kanske inte det du söker.

Vilken storlek ska jag välja på min högmidjade bikinitrosa?

Bikinitrosan med hög midja är normal i storlek så generellt kan man ha den storlek man vanligtvis brukar ha på underkläder. Om du skulle hamna mitt emellan två storlekar skulle vi rekommendera att ta den större storleken. Tyget på våra bikinitrosor får inte sträckas ut för mycket eftersom de små hålen i tyget då kommer bli större och bikinitrosan kan upplevas som genomskinlig. Färgen Paisley Purple är lite stor i just den här modellen så vi rekommenderar att man väljer en storlek mindre än vad man normalt brukar ha på underdelar.

Tvättråd till din bikinitrosa

Vi rekommenderar alltid handtvätt för att behålla kvalité så länge som möjligt. Det bästa är att skölja bikinitrosan med lite tvål efter varje användning för att sedan hängtorkas. Vrid inte ut vattnet i vått tillstånd då det kan förstöra kvalité och passform. Bikinitrosorna tål maskintvätt i 40 grader med liknande färger, men vi skulle ändå rekommendera ett skonsamt program. Använd gärna tvättpåse för att skydda detaljer och tyget mot att förstöras av andra plagg. Våra produkter tål inte att torktumlas eller att strykas.

20 produkt(er)