Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Blommig bikini

Blommiga bikini sets till dam

Klicka hem en blommig bikini från Sunkini och gör dig redo för stranden, beachbaren, solstolen hemma i trädgården eller kanske en spaweekend. Vi har många blommiga bikinis sets online i flera modeller och storlekar. ...

Du kan enkelt mixa och matcha ditt blommiga bikini set med den modell och storlek som passar just dig. Shoppa enkelt online hos oss.

En blommig bikini lyser upp på stranden

Om du vill synas på stranden så är en av våra blommiga bikini sets helt rätt val. Det är mycket färg och mönster som passar riktigt bra ihop med en solkysst hy. Om du inte är helt bekväm med så mycket färg och mönster ännu, eller bara vill ha en lugnare kombination, kan du kan också matcha din blommiga bikini med en svart bikini-del.

 

Snabbtorkande bikinis som släpper igenom solen

Alla våra blommiga bikinis till dam släpper igenom solen för att du ska få en jämnare bränna utan skarpa linjer. De små hålen i tyget gör att solens strålar även når huden under din bikini. Eftersom solen går igenom tyget rekommenderar vi alltid att använda sig av SPF, även under tyget. Hur mycket av solens strålar som når huden beror på hur många lager tyg bikinin har. Det går att klippa bort ett lager tyg om man vill öka solgenomsläppet på bikinin, men tänk på att bikinin då kommer bli mer transparent. Våra bikinis är även väldigt snabbtorkande. Om du är i direkt solljus blir du snabbt av med den blöta och obekväma känslan som oftast blöta badkläder kan ge. Med våra blommiga bikini sets behöver du inte byta om efter du badat.

 

Vilken storlek ska jag välja på min bikini?

Du kan enkelt matcha ditt blommiga bikini set precis som du vill eftersom du själv väljer modell och storlek. Generellt så är våra bikinis, både topp och trosa, “normala” i storlek men du kan läsa vår storleksguide för mer information om våra modeller eller kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

 

Tvättråd till din bikini

Vi rekommenderar alltid handtvätt för att behålla kvalité så länge som möjligt. Det bästa är att skölja bikinin med lite tvål efter varje användning för att sedan hängtorkas. Vrid inte ut vattnet i vått tillstånd då det kan förstöra kvalité och passform. Bikinin tål maskintvätt i 40 grader med liknande färger, men vi skulle ändå rekommendera ett skonsamt program. Använd gärna tvättpåse för att skydda detaljer och tyget mot att förstöras av andra plagg. Våra produkter tål inte att torktumlas eller att strykas.

 

Du kanske också gillar:

Bikini sets Bikini & sarong Bikini & tankini Bikini & strandbyxa Bikini & tunika Bikini & poncho Bikini & strandklänning Bikini, tankini, sarong & hårband Bikini outlet

 

23 / 23 Produkter

Dina valda filter

Filter Filter
Svenska English