Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Rosa bikini

Rosa bikini sets till dam

Klicka hem ett ljuvt rosa bikini set till dam från Sunkini. Här kan du mixa och matcha bikinitopp med vilken bikinitrosa du vill. Våra rosa bikinis finns i flera modeller och storlekar. Oavsett om du till stranden eller bara ligga och lapa sol i trädgården så har vi ett vackert ...

rosa bikini set till dig! Shoppa en rosa bikini enkelt online hos oss.

Vacker i rosa på både insidan och utsidan

När de flesta ser rosa tänker man nog främst på kärlek - och det är helt rätt! Men rosa står också för omtänksamhet, medkänsla och omsorg. Vi är så vana vid att sprida kärlek till andra men varför inte ge dig själv den omsorg och omtanke som du förtjänar? Bär ett rosa bikini set från Sunkini för att påminna dig själv om att ge dig själv kärlek. Vill du mixa och matcha så kan du enkelt kombinera någon av våra rosa bikinitoppar med vilken bikinitrosa du vill.

 

Snabbtorkande bikinis som släpper igenom solen

Alla våra rosa bikini sets till dam släpper igenom solen för att du ska få en jämnare bränna utan skarpa linjer. De små hålen i tyget gör att solens strålar även når huden under din bikini. Eftersom solen går igenom tyget rekommenderar vi alltid att använda sig av SPF, även under tyget. Hur mycket av solens strålar som når huden beror på hur många lager tyg bikinin har. Det går att klippa bort ett lager tyg om man vill öka solgenomsläppet på bikinin, men tänk på att bikinin då kommer bli mer transparent. Våra bikinis är även väldigt snabbtorkande. Om du är i direkt solljus blir du snabbt av med den blöta och obekväma känslan som oftast blöta badkläder kan ge. Med våra rosa bikini sets behöver du inte byta om efter du badat.

 

Vilken storlek ska jag välja på min bikini?

Du kan enkelt matcha ditt rosa bikini set precis som du vill eftersom du själv väljer modell och storlek, både på bikinitopp och bikinitrosa. Generellt så är våra bikinis “normala” i storlek men du kan läsa vår storleksguide för mer information om våra modeller eller kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

 

Tvättråd till din bikini

Vi rekommenderar alltid handtvätt för att behålla kvalité så länge som möjligt. Det bästa är att skölja bikinin med lite tvål efter varje användning för att sedan hängtorkas. Vrid inte ut vattnet i vått tillstånd då det kan förstöra kvalité och passform. Bikinin tål maskintvätt i 40 grader med liknande färger, men vi skulle ändå rekommendera ett skonsamt program. Använd gärna tvättpåse för att skydda detaljer och tyget mot att förstöras av andra plagg. Våra produkter tål inte att torktumlas eller att strykas.

 

Du kanske också gillar:

Bikini sets Bikini & sarong Bikini & tankini Bikini & strandbyxa Bikini & tunika Bikini & poncho Bikini & strandklänning Bikini, tankini, sarong & hårband Bikini outlet

 

13 / 13 Produkter

Dina valda filter

Filter Filter
Svenska English