Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Trekantstoppar

Trekantstoppar till dam

Klicka hem en snygg trekantstopp från Sunkini, det finns många färger och mönster att välja mellan. Denna triangelformade bikinitopp har knytbara band som knyts både i nacken och i ryggen med dekorativa pärldetaljer i ändarna. Du kan matcha din trekantstopp med ett par fina ...

trosor i samma mönster, eller varför inte matcha med en svart? Speciellt knyttrosan är populär att kombinera med för att få den typiska trekantsbikinin. Köp din bikinitopp enkelt och smidigt online hos oss på Sunkini.

Snabbtorkande trekantstopp som släpper igenom solen

Alla våra trekantstoppar till dam släpper igenom solen för att du ska få en jämnare bränna utan skarpa linjer. De små hålen i tyget gör att solens strålar även når huden under din bikinitopp. Eftersom solen går igenom tyget rekommenderar vi alltid att använda sig av SPF, även under tyget. Det går att klippa bort ett lager tyg om man vill öka solgenomsläppet på bikinitoppen vid bysten, men tänk på att toppen då kommer bli mer transparent. Våra trekantstoppar är även väldigt snabbtorkande. Om du är i direkt solljus blir du snabbt av med den blöta och obekväma känslan som oftast blöta badkläder kan ge. Med våra bikinitoppar behöver du inte byta om efter du badat.

 

Passar trekantstoppen för mig?

Vår trekantsbikini passar perfekt för dig som har liten byst, den sätter din byst i rampljuset och visuellt är det mycket mönster och färg du ska köra på. Trekanstoppen är även bra för dig som har större byst men är mindre i omkretsen. Eftersom bikinitoppen knyts både i rygg och nacke kan du enkelt gå upp flera storlekar i storlek så att kupstorleken passar dig. Däremot ger toppen inget stöd så om din byst kräver stöd skulle vi rekommendera att välja en annan topp.

 

Vilken storlek ska jag välja på min trekantstopp?

Avseende trekantstoppen bör du i första hand låta kupstorleken styra eftersom toppen knyts både i rygg och nacke. Banden runt bröstkorgen är väl tilltagna och även du som har en större storlek med en mindre kupa kan ha våra trekantstoppar. Om du är osäker och velar mellan två storlekar brukar vi rekommendera den större storleken. Du kan också enkelt klippa av banden i den längd du själv önskar. Om du vill ha mer information om vilken storlek du ska välja kan du kolla in vår storleksguide, eller kontakta oss för mer hjälp.

 

Tvättråd till din trekantstopp

Vi rekommenderar alltid handtvätt för att behålla kvalité så länge som möjligt. Det bästa är att skölja bikinitoppen med lite tvål efter varje användning för att sedan hängtorkas. Vrid inte ut vattnet i vått tillstånd då det kan förstöra kvalité och passform. Badlinnet tål maskintvätt i 40 grader med liknande färger, men vi skulle ändå rekommendera ett skonsamt program. Använd gärna tvättpåse för att skydda detaljer och tyget mot att förstöras av andra plagg. Våra produkter tål inte att torktumlas eller att strykas.

 

Du kanske också gillar:

Bikinitrosor Bikini & sarong Bikini & tankini Bikini & strandbyxa Bikini & tunika Bikini & poncho Bikini & strandklänning Bikini, tankini, sarong & hårband Bikini outlet

 

21 / 21 Produkter

Dina valda filter

Filter Filter
Svenska English