Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Knyttrosa

Bikinitrosa med snören till dam

Shoppa en snygg triangelformad bikinitrosa från Sunkini med snygga knytband i sidorna. Bikinitrosan är sydd med en så kallad scrunch butt, vilket innebär att tyget är skrynkligt baktill för att framhäva dina vackra former. De dekorativa pärlorna och metalldetaljerna är ...

nickelfria och pärlor i andra varianter/färger finns att köpa under accessoarer på vår hemsida. Köp bikinitrosor enkelt online hos oss på Sunkini.

Matcha din triangelformade bikinitrosa

Knyttrosorna passar verkligen bra till vilken bikini som helst så det är helt upp till dig. Mixa och matcha med olika färger och modeller eller välj samma som bikiniunderdelen. Om du vill ha den typiska triangelbikinin bör du välja vår trekantstoppa>. Du kan även köpa ett par knyttrosor i ett bikiniset med strandkläder och spara upp till 20% med något av våra paketpriser.


Snabbtorkande bikinitrosor som släpper igenom solen

Letar du efter en bikini som släpper igenom solen? Alla våra bikinitrosor för kvinnor släpper igenom solen så att du får en jämnare solbränna utan skarpa linjer. De små hålen i tyget gör att solens strålar även når huden under din bikini. Eftersom solen passerar genom tyget rekommenderar vi alltid att använda SPF, även under tyget. Hur mycket av solens strålar som når huden beror på hur många lager tyg bikinin har. Det går även bra att klippa ett lager tyg om du vill öka solgenomsläppet på bikinin, men tänk på att bikinin då blir mer genomskinlig. Våra bikinis är också väldigt snabbtorkande. Om du befinner dig i direkt solljus blir du snabbt av med den blöta och obekväma känsla som vanligtvis blöta badkläder kan ge. Med våra bikinitrosor behöver du inte byta om efter bad.


Passar knyttrosan för mig?

Dessa populära bikinitrosor är försedda med dekorativa knyten på varje sida och designen är något lägre i midjan än våra andra trosor. Trosan är perfekt för dig som vill ha minimalt med tyg på din bikini och maximera din solbränna. Om du har en liten underkropp eller är rektangulär till kroppsformen kan knyttrosan hjälpa dig att framhäva dina former.


Vilken storlek bör jag välja på min knyttrosa?

Knyttrosorna är normala i storlek och något låga i midjan. Du kan anpassa storleken till viss del med knytbanden på sidorna. Om du vill att bikinibyxan ska vara lite högre i midjan kan du ta en storlek större än vad du normalt brukar ha och knyta åt snörena lite hårdare. Om du vill ha mer information om vilken storlek du ska välja kan du kolla in vår storleksguide, eller kontakta oss för mer hjälp.


Tvättråd för din bikinitrosa

Vi rekommenderar alltid handtvätt för att hålla kvaliteten så länge som möjligt. Det är bäst att skölja bikinin med lite tvål efter varje användning och sedan hängtorka. Vrid inte ut vattnet i vått tillstånd eftersom det kan förstöra kvaliteten och passformen. Knyttrosorna kan tvättas i maskin i 40 grader Celsius med liknande färger, men vi rekommenderar ändå ett skonsamt tvättprogram. Använd en tvättpåse för att skydda detaljer och tyget från att förstöras av andra plagg. Våra produkter kan inte torktumlas eller strykas


Du kanske också gillar:

Bikini hotpants Bikinitrosa med hög midja Bikini sets Tankinis Bikini & sarong Bikini & tankini Bikini & strandbyxa Bikini & tunika Bikini & poncho Bikini & strandklänning Bikini, tankini, sarong & hårband Bikini outlet

14 / 14 Produkter

Dina valda filter

Filter Filter
Svenska English