Familjeresa till Pafos, Cypern

Familjeresa till Pafos, Cypern

Apr 25, 2024 Gästinlägg , Restips 0Kommentarer

Jag har varit i Cypern med mina barn och min mor. Denna resa plockade vi ihop ett eget paket och bokade flyg för sig och ett hotell för sig. Blev väldigt bra och inte minst billigt! Vi har bott på Panaretti som är ett 4-stjärnigt hotell och ligger i Pafos, en stad ungefär 5 mil från Limasol. Hotellet låg i Coral Bay nära stranden.

Korallviken är en naturskön vik med sand som ligger dold mellan klippor utanför Pafos. Här finns patrullerande badvakter och vågorna är lugna, så det är en säker badplats för barn. Hitta en egen plats på den välfyllda stranden där du kan breda ut handduken eller hyr en solstol. Njut av en picknick, eller gå upp till restaurangen och ta en take away. Vem älskar inte att bara titta ut över havet? Barnen älskade att sitta där och gräva och göra sina egna "stolar" i sand.

På vägen till stranden gick vi förbi en restaurang som såg ut att ha en härlig uteservering, så vi testade denna restaurang Porto Antico. Det var en fantastisk restaurang, utmärkt service och så god bra mat. Modern, avslappnad miljö med fantastisk utsikt. Personalen var mycket uppmärksam. Bra portionsstorlek och priser. Jag åt fantastiska musslor och barnen åt hemmagjorda chicken nuggets. Vi träffade ett par svenskar som hade hus i bergen och detta var deras favorit restaurang. De är där 2-3 dagar i veckan på grund av att maten är så god, det ger väl restaurangen ett gott betyg?

Tyckte jag tog massor av bilder men tyvärr var jag dålig på att ta med strandklänningen. Ändå så gick jag i den från att jag vaknade till att det var dags för middag. Fantastiska kläder, så skönt tyg!

Lämna en kommentar

*
*
Webbplatsens url med http://
*
* Captcha