4 sätt att knyta en sarong

4 sätt att knyta en sarong

Apr 03, 2021 Strandkläder 0Kommentarer

En sarong är nog det bästa komplementet till din bikini, den går ju att använda på så många olika sätt. Sarongen består av ett tygstycke som du kan knyta på många olika sett beroende på vilken effekt du vill ha. Kanske är det för att du vill lyxa till din strandoutfit, eller för att du inte vill visa för mycket hud på stranden.

Det mest vanliga sättet är att knyta sarongen runt höften. Här bestämmer du helt själv hur högt eller lågt du vill att den ska sitta i midjan, och beroende på hur du viker den avgör du själv hur lång eller kort sarongen blir.

Sarongen kan också användas som olika varianter av en strandklänning. Här är det bara fantasin som sätter gränser. Knyt sarongen framtill över bysten eller dra sarongen runt omlott runt kroppen och fäst ändarna i tyget under armhålan.

Alla Sunkinis saronger är i samma tunna material som våra bikinis med bara ett lager tyg. Därför är även våra saronger väldigt snabbtorkande, dessutom släpper de delvis igenom solen. Även om sarongen delvis släpper igenom solen så motsvarar ändå tyget en solskyddsfaktor på ca. 10-12 SPF. Därför är sarongen också perfekt att använda över axlarna eller runt håret som en sjal om man vill skydda sig lite extra mot solen.

Låt sarongen bli din bästa vän på stranden, vid poolen eller bara hemma i trädgården. Här får du 4 tips på hur du kan knyta en sarong. Varför inte matcha din bikini med en sarong i samma färg?

1. Knyt runt höften

2. Vik tyget för en kortare variant

3. Dra runt kroppen och fäst under armhålan

4. Knyt sarongen framtill

Shoppa strandsaronger

Lämna en kommentar

*
*
Webbplatsens url med http://
*
* Captcha