Om oss

Vilka står bakom Sunkini?

Logic Consulting är ett privatägt företag som har många års erfarenhet inom logistik. Alla ägarna jobbar operativt i den dagliga verksamheten och det största fokuset är att ge kunderna flexibla lösningar, personlig service och snabb hjälp. Vi arbetar målmedvetet för att minska vår egen, våra leverantörers och därmed även våra kunders miljöbelastning.

Det var våren 2023 som Logic Consulting tog över driften av Sunkini.se med målsättningen att fortsätta utveckla och driva Sunkini framåt. Sedan dess har flera nya produkter och modeller tillkommit, och nya spännande nyheter väntar. Vi är ett litet team som jobbar med Sunkini och sitter i helt nya lokaler i Torslanda, Göteborg. För första gången har Sunkini kontor och lager på samma ställe.

Förutom att jobba med logistik och sälja bad- & strandkläder så driver Logic Consulting även den nystartade e-handeln Summerfun.se, en butik som säljer allt för sommarens äventyr.

Sunkinis historia

Idén om Sunkini kom redan 2011 när grundarna Frida Finnman (fd. Jägerbrand) och Leif Jägerbrand var på Fuerteventura. På stranden bytte Frida bikini hela tiden för att hon inte ville ha några vita ränder eller sitta i solstolen med en blöt bikini. Leif kliade sig i huvudet och undrade varför. När hon berättade anledningen tyckte han först det var urlöjligt. Hennes svar blev – ”Jag ska uppfinna en bikini som släpper igenom solen så ska du se att det säljer!”.

Det som började som en idé började bli verklighet. Ett år tog det att hitta rätt tyg, sen såldes de första bikinisarna via Facebook. Efter det var bollen i rullning för att få igång allt på riktigt. Sedan 2013 har det gått att köpa Sunkinis bad- & strandkläder via Sunkini.se.

Under åren utökades sortimentet med nya bikinimodeller och strandplagg. År 2019 skulle det satsas rejält med Sunkinis första heltidsanställda, men strax därefter kom pandemin. Det blev kämpiga år för Sunkini och efter sommaren 2022 stod det klart att Sunkini inte längre kunde fortsätta i samma regi. Istället för att avveckla hela verksamheten så hittades en lösning - LO Consulting AB tog över och Sunkinis resa fortsätter.

Lär dig mer om Sunkini

Bolagsinfo

Fullständigt bolagsnamn är LO Consulting AB med organisationsnummer 559157-5203. Bolagets säte är Göteborg.