Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Vanliga frågor och svar

 

Får man solränder?

Du kommer att få ränder även med en Sunkini, resåren, sömmarna och banden släpper inte igenom solljus. Tyget motsvarar cirka solskyddsfaktor 8-10 i enkeltyg, med dubbeltyg 16-20. För ett jämnare resultat bör du smörja med en lägre solskyddsfaktor under bikinin samt flytta bikinibanden samt resåren något under solningen.

 

Hur är storlekarna?

Storlekarna i 2017 års kollektion är "normala" och är generellt något större i storleken än tidigare kollektioner med vissa undantag. Så du som tidigare handlat produkter av oss och fått gå upp en storlek kommer troligtvis kunna köpa den storleken du brukar ha. För mer information så kika in på vår storleksguide.

 

Torkar tyget fort?

Tyget är tunt och torkar därför extremt fort, tio minuter efter att du doppat dig är bikinin helt torr om solen lyser.

 

Är bikinin genomskinlig?

När du först håller upp din bikini kommer du tycka att den ser aningen transparent ut, för att få ett rättvist resultat måste du prova den. Helst skall du prova den i dagsljus. Utav de 30 personer vi tillfrågade under testperioden av produkten var det ingen som upplevde Sunkini som för genomskinlig. Den blir inte heller mer genomskinlig när den är blöt. Om du upplever att bikinin är för genomskinlig kan det vara en idé att gå upp en storlek, eftersom de små hålen i tyget sträcks ut om tyget sitter tight.

 

Tvättråd?

Din Sunkini bör efter användning handtvättas och hängtorkas, tänk på att inte vrida ur den när den är blöt utan krama ur vattnet. Den tål maskintvätt i 40 grader, men för att behålla kvalitet och passform rekommenderar vi att du bara tvättar den i maskin sparsamt. Banden kan färga av sig de första gångerna du använder produkterna, speciellt om du ligger mot ett ljust underlag. Innan användning rekommenderar vi att du tvättar produkten i 40 grader med liknande färger. 

 

Frakt och retur?

Vi har 30 dagars öppet köp, och fri frakt vid beställningar över 500 SEK. Tänk på att märkning, skyddsplast och lappar skall sitta kvar på produkterna samt att produkten skall skickas tillbaka i samma skick som den kom. KONTROLLERA noga att du lägger produkterna i rätt rosa påsar. Du kan med fördel använda paketet bikinin kom med. Bikinis som luktar parfym eller liknande ej kan returneras, därför rekommenderar vi att du är nyduschad och oparfymerad när du provar din bikini. Läs noga våra instruktioner på "Byte och Returer" innan du postar ditt paket.

Svenska English