Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Jobba för Sunkini

Efter ett riktigt bra första år i Sverige avser vi nu att satsa på Storbritannien, Italien och Spanien som ett första steg i vår europeiska expansion. Därför söker vi nu personer som kan översätta vår hemsida och även kan hantera kundsupport via mail och telefon på respektive språk, samt sköta vår närvaro i de sociala medierna. Du kommer sköta arbetet på distans så för vår del spelar det ingen roll var i världen du bor, det viktiga är att du är tillgänglig på vardagar.

 

Du ska ha antingen brittiska, italienska eller spanska som ditt modersmål och därutöver behärska antingen svenska eller engelska. Vi ser gärna att du bor i det landet som vi satsar på, alternativt är nyinflyttad till Sverige, så du har full koll på de kulturella skillnaderna och har en bra känsla för vad som fungerar i just det landet.

 

Detta är inte (till en början i alla fall) en heltidstjänst, däremot är det ett lönsamt extraarbete för dig som är driftig och vill jobba med ett entreprenöriellt bolag i expansion.

Dina viktigaste egenskaper, i prioritetsordning:
* Har antingen brittiska, italienska eller spanska som ditt modersmål, och därutöver behärska antingen svenska eller engelska.
* Har en riktigt bra känsla för språket, erfarenhet som copywriter är meriterande men inte nödvändigt.
* Har en hög tillgänglighet på vardagar
.

Därutöver är det meriterande om du:
* Är en driftig person som kommer med egna förslag och idéer.
* Har erfarenhet av Facebook, Instagram, Twitter etc.

* Har erfarenhet av marknadsföring, såväl online som print.

* Har ett bolag du kan fakturera ifrån
 

Maila ett kort personligt brev + CV till leif@sunkini.se, förklara varför just du är rätt person för jobbet och varför du vill jobba för oss. Ange också det minsta antal timmar du vill jobba per vecka, samt maximala antalet timmar per vecka.


Tillsättning kan ske löpande, så vänligen skicka in din ansökan snarast.

Svenska English