Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Inspelningen är avklarad!

Inspelningen till TV reklamen är nu avklarad och för närvarande söker vi inte fler modeller. Om du tror att du är rätt modell för oss är du dock varmt välkommen att skicka in en spontanansökan, maila den i så fall till info@sunkini.se. Det vi behöver från dig i så fall är:

1) Kort beskrivning av dig själv
2) Motivering varför just du är rätt som modell för oss
3) Din storlek och längd
4) Porträttbild på dig själv
5) Bild på dig själv i underkläder / bikini
6) Mobilnummer som vi kan nå dig på

 

Modeller till TV reklam sökes!

Sunkini lanserades 2013 och efter ett lyckat första år kommer vi 2014 satsa på TV reklam för att nå ut till en bredare massa. Därför söker vi nu 5 tjejer/kvinnor i varierande åldrar och storlekar. Reklamen kommer köras på TV4.

Vi söker dig som har en fantastisk utstrålning, känner dig vacker och har den naturliga skönheten. Vi tror att du är yngre än 80 men äldre än 18, att du har storlek 50 som mest men storlek 34 som minst, dvs ålder och storlek är inte väsentligt, det väsentliga är att du har DEN DÄR utstrålningen som är svår att sätta ord på men som man direkt känner igen när man ser den.

Vi behöver cirka 5 tjejer/kvinnor i varierande åldrar och storlekar.

Det är viktigt att du känner dig bekväm med att vara framför en kamera i bikini, stort plus i kanten om du har erfarenhet av tidigare modellarbete. Inspelning kommer ske under en heldag i slutet av april / början av maj, och platsen är i närheten av Uddevalla. Eftersom inspelningen är väderberoende är det viktigt att du kan ta ledigt med kort varsel. Ingen ersättning utgår för arbetet, däremot kommer du få en uppsättning av våra produkter.

Om du är intresserad skickar du din ansökan till leif@sunkini.se. Din ansökan skall innehålla:
1) Kort beskrivning av dig själv
2) Motivering varför just du är rätt som modell för oss
3) Din storlek och längd
4) Porträttbild på dig själv
5) Bild på dig själv i underkläder / bikini
6) Mobilnummer som vi kan nå dig på

Bilderna behöver absolut inte vara proffsbilder men de skall vara relativt nytagna och avbilda dig på ett rättvist sätt. Ämnesraden i mailet skall vara "TV modell". Vi behöver din ansökan absolut senast fredag 4/4, men ju förr du skickar in den desto bättre. Tänk på att bilderna inte får väga för mycket, väger mailet över 8Mb totalt är det inte säkert att det kommer fram.

P.s Det är ofta bra att också definiera vad man inte söker. Vi söker INTE modeller som pumpat upp läpparna så de ser ut som ankor, vi söker inte heller de som fyllt pannan med så mycket Botox att den ser ut som en nypolerad motorhuv. Vi vill ha dig som har naturlig utstrålning och skönhet, varken mer eller mindre D.s


Svenska English