Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Om oss

Hur kom Sunkini till?

Hösten 2011 var jag och min man på förlovningsresa i Fuerteventura. På beachen bytte jag bikinitopp varannan timme för att jag inte ville ha några vita ränder. Min man kliade sig i huvudet och undrade varför. När jag berättade anledningen tyckte han först det var urlöjligt. Mitt svar blev – ”Jag ska uppfinna en bikini som släpper igenom solen så ska du se att det säljer!”.

Idén om att skapa en bikini som släpper igenom solen väcktes och drygt ett år senare hade jag hittat rätt tyg. De första 200 ordrarna såldes via Facebook och sen var bollen i rullning för att få igång allt på riktigt.

Sunkini
Sunkini

När du har bikinin på är det ungefär som att ha solskyddsfaktor 12-20 vid två lager tyg, bortsett bikinibanden och där alla sömmar är. Jag trodde först inte det skulle vara möjligt att få fram en bikini som släppte igenom solen och minskade de vita ränderna, men nu finns Sunkini.

Ytterligare en egenskap som tyget har är att det torkar extremt fort efter bad. På bara några minuter så är bikinin torr när du vistas i stark sol. Många kunder har hört av sig om att de just uppskattar att produkterna är så snabbtorkande och därför fortsätter att köpa Sunkini varje gång de behöver nya badkläder. Speciellt de kunder som brukar få urinvägsinfektion lätt uppskattar detta då du slipper gå runt med blöta badkläder.

Sunkini
Sunkini

Genom åren har ni kunder kommit med feedback om vilka produkter ni önskar. Vi har tagit fram strandklänningar, strandtunikor och strandbyxor tack vare er feedback. Jag är så tacksam att ni hör av er till oss med önskemål.

Har ni förslag på mönster eller plagg som ni önskar är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Kramar Frida Jägerbrand
VD och grundare av Sunkini

Vi som jobbar här

Frida

Frida

VD & grundare
frida@sunkini.se
+46 73 434 68 87

Leif

Leif

Styrelseledamot
leif@sunkini.se

Bolagsinfo

Fullständigt bolagsnamn är Sunkini Sweden AB med organisationsnummer 556914-7795. Bolagets säte är Uddevalla.

Produkter
Övrigt
Svenska English