Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Om oss

Hur kom Sunkini till?

Hösten 2011 var grundarna Frida och Leif på förlovningsresa i Fuerteventura. På beachen bytte Frida bikinitopp varannan timme för att hon inte ville ha några vita ränder. Leif kliade sig i huvudet och undrade varför. När hon berättade anledningen tyckte han först det var urlöjligt. Hennes svar blev – ”Jag ska uppfinna en bikini som släpper igenom solen så ska du se att det säljer!”.

Idén om att skapa en bikini som släpper igenom solen väcktes och drygt ett år senare hade de hittat rätt tyg. De första 200 ordrarna såldes via Facebook och sen var bollen i rullning för att få igång allt på riktigt.

Sunkini
Sunkini

När du har bikinin på är det ungefär som att ha solskyddsfaktor 12-20 vid två lager tyg, bortsett bikinibanden och där alla sömmar är. Även om Sunkini såklart inte kan jämföras med att sola naken så går det nu att få en jämnare solbränna med hjälp av Sunkini.

Ytterligare en egenskap som tyget har är att det torkar extremt fort efter bad. På bara några minuter så är bikinin torr när du vistas i stark sol. Många kunder har hört av sig om att de just uppskattar att produkterna är så snabbtorkande och därför fortsätter att köpa Sunkini varje gång de behöver nya badkläder. Speciellt de kunder som brukar få urinvägsinfektion lätt uppskattar detta då du slipper gå runt med blöta badkläder.

Genom åren har ni kunder kommit med feedback om vilka produkter ni önskar. Vi har tagit fram strandklänningar, strandtunikor och strandbyxor tack vare er feedback. Vi är så tacksamma att ni hör av er till oss med önskemål. Har ni förslag på mönster eller plagg som ni önskar är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Santa Monica Tanning Drops
OFRA Highlighter
Santa Monica Body Bronzer
OFRA Setting Spray

2023 tog LO Consulting över driften med målsättningen att fortsätta utveckla och driva Sunkini framåt. Med en gång presenterades en helt ny kategori på hemsidan som blev ett perfekt komplement till badkläderna, nämligen Skönhet. Flera olika solkrämer med härliga dofter från Santa Monica och sminkprodukter från OFRA Cosmetics lanserades, och fler spännande produkter kommer att släppas under året. Sunkinis resa fortsätter!


logicconsulting-logo

Bolagsinfo

Fullständigt bolagsnamn är LO Consulting AB med organisationsnummer 559157-5203. Bolagets säte är Göteborg.

Svenska English