Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Recensioner

 

Stort tack Madeleine Nilsson som valde att dela med dig om hur du upplevt din Sunkini. Läs Madeleines oredigerade mail till oss:

 

 

Hej Leif!

 

Idag har vi 11 grader här så bikinin ligger tryggt kvar i badväskan idag ;-)

 

Jag skrev tidigare att jag tyckte att tyget rynkade sig i grenen och det har jag faktiskt inte upplevt när jag använt den.

Den torkar underbart fort efter badning, skönt att slippa allt för blöta handdukar :-)

 

Jag använder solskyddsfaktor 30 över hela kroppen och har nu ljusare partier precis under brösten men inget mer på överkroppen. Har, för att undvika streck efter knytbanden runt nacken, knytit banden som en vanlig bh eller dragit ner axelbanden runt kroppen. Men, som sagt, inga synliga märken efter en bikinitopp!!

 

Bikinitrosan lämnar däremot ca 2 nyanser ljusare solbränna. Jag har alltså en ljus trekant bak och en fram, så brun har jag aldrig varit på en solsemester förut. Den sydda kanten på trosan har inte resulterat i några som helst skillnader i solbrännan och jag har inte ansträngt mig för att flytta på dessa.

 

För mig personligen så är de vita ränderna efter toppen det mest irriterande och detta har Sunkinin till 99% hjälpt mig med. Jag är supernöjd och kommer definitivt beställa fler Sunkinis efter detta. Ser fram emot de nya topparna med annorlunda knytband.

Tack:-)

 

            

Svenska English