Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Storleksguide

 

Knyttrosor

Kyttrosan är något lägre i modellen, du reglerar själv banden i sidorna. Vill du ha trosan högre rekommenderar vi att du går upp en storlek. Du reglerar själv storleken med banden i sidan. 

 

Vanlig trosa

Den vanliga är något högre och ökar i bredden på sidan ju större storlek du beställer, på de trosor som har band i sidan kan du själv reglera bredden i sidan. Den trosan med högre midja är något stor i storlek så där rekommenderar vi att du går ner en storlek om du är osäker. 

Följande som ligger i vår outlet färger är något små i storleken, Pink Snake, Zic Zac och - här rekommenderar vi att du går upp en storlek.  

 

Hotpants

Vid beställning av hotpants så rekommenderar vi också att du går upp en storlek om du beställer någon av följande färger, Pink Snake och Zic Zac. För övriga färger rekommenderar vi att du beställer den storlek du "normalt" har. 

 

Tubtopp

Du som är liten i storleken kan oftast gå ner en storlek på tubtoppen. Köper du t ex S på kläder och har D-kupa rekommenderar vi storlek 38, har du C-kupa och är en S rekommenderar vi storlek 36. Banden runt bröstkorgen är väl tilltagna och även du som har en större storlek med en mindre kupa kan ha våra tubtoppar. För dig som vanligtvis har storlek L på tröjor och har en B-kupa rekommenderar vi storlek 36. Tobtoppen ger inget stöd åt bysten.

 

Trekantstopp

Avseende trekantstoppen bör du i första hand låta kupstorleken styra. Banden runt bröstkorgen är väl tilltagna och även du som har en större storlek med en mindre kupa kan ha våra trekantstoppar. Du kan enkelt klippa av banden i den storlek du själv önskar. Vi rekommenderar att du går upp en storlek om du beställer någon av följande färger, Pink Snake, Safari, Blue Heaven, Zic Zac och Navy Star. För övriga färger rekommenderar vi att du beställer den storlek du "normalt" har. 

 

Topp med pusch

Avseende toppen med stöd rekommenderar vi att du tar samma storlek som du ex. har på linnen och tröjor. Banden är avtagbara och det medföljer avtagbara kupor till toppen, du som har större byst kan enkelt ta bort dessa. 

 

Topp med stöd

Avseende toppen med stöd rekommenderar vi att du tar samma storlek som du ex. har på linnen och tröjor. Banden knyter du själv bak i nackan och i ryggen och det medföljer tunnare inlägg till toppen, dessa går enkelt att ta bort om du vill ha mer solgenomsläpp. 

Tankini

För dig som har S på kläder och D-kupa rekommenderar vi storlek 38, har du C-kupa och är en S rekommenderar vi storlek 36. För dig som har en mindre kupa men en större storlek rekommenderar vi i första hand att du går på din storlek.  Tyget är mjukt och följsamt och du kan själv till viss mån reglera storleken då du knyter linnet bak i nacken. 

 

Strandklänning

Vi rekommenderar att du väljer den storlek du normalt köper på linnen och tröjor. Vill du ha klänningen tight så rekommenderar vi att du går ner en storlek. Du kan genom banden längst ner på vardera sida av klänningen reglera längden. För dig som köper vår längre strandklänning rekoommenderar vi att du som har XS-L tar storlek 1, för dig som L-XXL rekommenderar vi storlek 2.

 

Tunika

För dig som har storlek XS-L rekommenderar vi storlek 1, för dig som L-XXL rekommenderar vi storlekl 2.

 

Poncho

Vi har två storlekar på ponchon, har du storlek XS-L rekommenderar vi att du köper storlek 1. Har du storlek L-XXL rekommenderar vi att du köper storlek 2. Du knyter ponchon i midjan och kan på så sätt även till viss del reglera längden.

 

Baddräkt

Våra baddräkter är "normala" i storlek och du kan själv reglera längden på axelbanden. Är du längre (över 1,70) kommer urringen bli något djupare men baddräkten sitter fortfarande fint. I shoppen finns bilder på modeller från 1,63-1,83 cm så du kan få en uppfattning om hur den sitter på dig beroende på vilken längd du har. 

Svenska English