Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Storleksguide

Tänk på att guiden bara är ett hjälpmedel för att försöka hitta vilken storlek som kommer passa dig, men det är inte alltid det stämmer. Kontakta oss om du vill ha personlig hjälp.


Damstorlek

EUUKUSSUNKINI
3464XS
3686S
38108S/M
401210M
421412L
441614L/XL
461816XL
482018XXL

BH-storlek

EU* / US65 / 3070 / 3275 / 3480 / 3685 / 3890 / 4095 / 42
AXSXSSS/MMLXL
BXSSSMLXLXL
CSSMLL/XLXLXXL
DMMLLL/XLXXLXXL
EMLLL/XLXLXXLXXL
FM/LLL/XLXLXLXXLXXL
GLL/XLXLXXLXXLXXLXXL

* Mäts under bysten i cm, de mått du ligger närmast är din storlek.

Modellinformation

Trosor

Alla trosor är sydda med scrunch butt. Detta innebär att tyget är rynkat baktill utan att för den sakens skull skära in. Scrunchen framhäver dina former på ett bra och attraktivt sätt!

Knyttrosor

Kyttrosan är något lägre i modellen, du reglerar själv banden i sidorna. Vill du ha trosan högre rekommenderar vi att du går upp en storlek. Äldre kollektioner är både lägre i modell med mindre tyg baktil, medan nyare kollektioner är högre med mer tyg baktill.

Hotpants

Äldre kollektioner är lägre i midjan, medan kollektionen från 2019 är högre. Vanligtvis kan man ha den storleken man brukar ha på underkläder.

Trosa hög midja

Passar dig som vill ha en högre trosa som är bredare i sidorna. Med hjälp av snörena på sidorna kan du själv bestämma hur högt skuren du vill att trosan ska vara. Kollektionen från 2018 blev väldigt stor i storlek så där rekommenderar vi att du går ner en storlek om du är osäker. Färgerna det handlar om är Animal Instinct, Butterfly, Monsoon, Paisley Purple och Rock Solid.

Toppar

Trekantstopp

Avseende trekantstoppen bör du i första hand låta kupstorleken styra. Banden runt bröstkorgen är väl tilltagna och även du som har en större storlek med en mindre kupa kan ha våra trekantstoppar. Du kan enkelt klippa av banden i den storlek du själv önskar.

Topp med push

I topp med push rekommenderar vi att du tar samma storlek som du t.ex. har på linnen och tröjor, men går upp i storlek om du har stor byst. Banden är avtagbara och det medföljer avtagbara kupor till toppen. Kunder med tyngre byst brukar föredra denna modellen.

Topp med stöd

Denna modellen kom i kollektionen för 2020 och är något stor i omkretsen, därför rekomenderar vi att du tar en storlek mindre än vad du normalt brukar ha. Toppen har reglerbara axelband och knäpps med spänne bak i ryggen.

Topp med knytband

Avseende toppen med knytband rekommenderar vi att du tar samma storlek som du t.ex. har på linnen och tröjor, men går upp i storlek om du har stor byst. Banden knyter du själv bak i nackan och i ryggen och det medföljer tunnare inlägg till toppen. Dessa går enkelt att ta bort om du vill ha mer solgenomsläpp.

Tankini

För dig som har en mindre kupa men en större storlek rekommenderar vi i första hand att du går på din storlek. Generellt kan du ha den storlek du normalt har på toppar. Tyget är mjukt och följsamt och du kan själv till viss mån reglera storleken då du knyter linnet bak i nacken. 

Baddräkter

Baddräkt

Baddräkten är normal i storlek och du kan själv reglera längden på axelbanden. Är du längre (över 1,70) kommer urringen bli något djupare men baddräkten sitter fortfarande fint. I shoppen finns bilder på modeller från 1,63-1,83 cm så du kan få en uppfattning om hur den sitter på dig beroende på vilken längd du har. Är du väldigt lång kan du behöva gå upp i storlek.

Baddräkt med snörning

Baddräkt med snörning är normal i storlek och du kan till vis mån reglera storleken då du knyter baddräkten bak i nacken. Snörningen kan du spänna åt, göra lösare eller klippa bort helt och hållet beroende vad du själv gillar. Baddräkten är djup i ryggen och snäv vid bysten, därför rekommenderar vi den andra modellen om du behöver stöd för bysten. Om du är väldigt lång kan du behöva gå upp en storlek.

Strandplagg

Strandklänning

För dig som köper vår längre strandklänning rekommenderar vi att du som har XS-L tar storlek 1, för dig som L-XXL rekommenderar vi storlek 2. Om du ligger mellan storlekarna så tar du storlek 1 om du vill ha den tightare mot kroppen och storlek 2 om du vill att den ska sitta lösare. Du knyter strandklänningen i midjan och kan på så sätt även till viss del reglera längden.

Tunika

För dig som har storlek XS-L rekommenderar vi storlek 1, för dig som L-XXL rekommenderar vi storlekl 2. Om du ligger mellan storlekarna så tar du storlek 1 om du vill ha den tightare mot kroppen och storlek 2 om du vill att den ska sitta lösare. Du knyter tunikan i midjan och kan på så sätt även till viss del reglera längden, eller så använder du tunikan helt utan knytbandet.

Poncho

Vi har två storlekar på ponchon, har du storlek XS-L rekommenderar vi att du köper storlek 1. Har du storlek L-XXL rekommenderar vi att du köper storlek 2. Om du ligger mellan storlekarna så tar du storlek 1 om du vill ha den tightare mot kroppen och storlek 2 om du vill att den ska sitta lösare. Du knyter ponchon i midjan och kan på så sätt även till viss del reglera längden.

Strandbyxa

Strandbyxan kommer i tre olika storlekar. Storlek 1 passar dig som har S-M, storlek 2 passar dig som har M-L och storlek 3 passar dig som har XL-XXL. Om du ligger mellan två storlekar rekommenderar vi att du tar den större storleken om du vill ha en lösare passform.

Sarong

Alla våra saronger är ONE SIZE. Du kan enkelt knyta sarongen runt höften eller framtill över bysten för att använda den som en kortare klänning. I tidigare kollektioner är sarongen något mindre i tygstycket.

Behöver du hjälp?

Om du vill ha personlig hjälp kan du alltid kontakta vår kundsjänst på support@sunkini.se.

Svenska English