Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Storleksguide

Damstorlekar

EUUKUSSUNKINI
3464XS
3686S
38108S/M
401210M
421412L
441614L/XL
461816XL
482018XXL

BH-storlek

EU* / US65 / 3070 / 3275 / 3480 / 3685 / 3890 / 4095 / 42
AXSXSSS/MMLXL
BXSSSMLXLXL
CSSMLL/XLXLXXL
DMMLLL/XLXXLXXL
EMLLL/XLXLXXLXXL
FM/LLL/XLXLXLXXLXXL
GLL/XLXLXXLXXLXXLXXL

* Mäts under bysten i cm, de mått du ligger närmast är din storlek.

Modellinformation

Trosor

Alla trosor är sydda med scrunch butt. Detta innebär att tyget är rynkat baktill utan att för den sakens skull skära in. Scrunchen framhäver dina former på ett bra och attraktivt sätt!

Knyttrosor

Kyttrosan är något lägre i modellen, du reglerar själv banden i sidorna. Vill du ha trosan högre rekommenderar vi att du går upp en storlek. Äldre kollektioner är både lägre i modell med mindre tyg baktil, medan nyare kollektioner är högre med mer tyg baktill.

Hotpants

Äldre kollektioner är lägre i midjan, medan kollektionen från 2019 är högre. Vi rekommenderar att du går upp en storlek om du beställer någon av följande färger: Pink Snake och ZickZack.

Trosa hög midja

Passar dig som vill ha en högre trosa som är bredare i sidorna. Med hjälp av snörena på sidorna kan du själv bestämma hur högt skuren du vill att trosan ska vara. Kollektionen från 2018 blev väldigt stor i storlek så där rekommenderar vi att du går ner en storlek om du är osäker. Färgerna det handlar om är Animal Instinct, Butterfly, Monsoon, Paisley Purple och Rock Solid.

Vanlig trosa

Den vanliga är något högre och ökar i bredden på sidan ju större storlek du beställer, på de trosor som har band i sidan kan du själv reglera bredden i sidan. Följande färger som ligger i vår outlet är något små i storleken, Pink Snake, ZickZack och här rekommenderar vi att du går upp en storlek.

Toppar

Trekantstopp

Avseende trekantstoppen bör du i första hand låta kupstorleken styra. Banden runt bröstkorgen är väl tilltagna och även du som har en större storlek med en mindre kupa kan ha våra trekantstoppar. Du kan enkelt klippa av banden i den storlek du själv önskar. Vi rekommenderar att du går upp en storlek om du beställer någon av följande färger: Pink Snake och ZickZack. För övriga färger rekommenderar vi att du beställer den storlek du "normalt" har. 

Topp med push

I topp med push rekommenderar vi att du tar samma storlek som du ex. har på linnen och tröjor. Banden är avtagbara och det medföljer avtagbara kupor till toppen. Om du är osäker på storlek och inte tänkt att använda inläggen rekommenderar vi att du tar den mindre storleken. Kunder med tyngre byst brukar föredra denna modellen. I kollektioner från 2017 och bakåt heter denna modeller "Topp med stöd".

Topp med stöd

Avseende toppen med stöd rekommenderar vi att du tar samma storlek som du ex. har på linnen och tröjor. Banden knyter du själv bak i nackan och i ryggen och det medföljer tunnare inlägg till toppen. Dessa går enkelt att ta bort om du vill ha mer solgenomsläpp. Om du är osäker på storlek och inte tänkt att använda inläggen rekommenderar vi att du tar den mindre storleken.

Tubtopp

Du som är liten i storleken kan oftast gå ner en storlek på tubtoppen. Banden runt bröstkorgen är väl tilltagna och även du som har en större storlek med en mindre kupa kan ha våra tubtoppar. Tubtoppen ger inget stöd åt bysten.

Tankini

För dig som har en mindre kupa men en större storlek rekommenderar vi i första hand att du går på din storlek. Tyget är mjukt och följsamt och du kan själv till viss mån reglera storleken då du knyter linnet bak i nacken. 

Baddräkter

Baddräkt

Baddräkten är "normal" i storlek och du kan själv reglera längden på axelbanden. Är du längre (över 1,70) kommer urringen bli något djupare men baddräkten sitter fortfarande fint. I shoppen finns bilder på modeller från 1,63-1,83 cm så du kan få en uppfattning om hur den sitter på dig beroende på vilken längd du har.

Baddräkt med snörning

Baddräkt med snörning är normal i storlek och du kan till vis mån reglera storleken då du knyter baddräkten bak i nacken. Snörningen kan du spänna åt, göra lösare eller klippa bort helt och hållet beroende vad du själv gillar. Baddräkten är djup i ryggen och snäv vid bysten, därför rekommenderar vi den andra modellen om du behöver stöd för bysten. Om du är väldigt lång kan du behöva gå upp en storlek.

Strandplagg

Strandklänning

Vi rekommenderar att du väljer den storlek du normalt köper på linnen och tröjor. Vill du ha klänningen från våra tidigare kollektioner tight så rekommenderar vi att du går ner en storlek. Du kan genom banden längst ner på vardera sida av klänningen reglera längden. För dig som köper vår längre strandklänning rekommenderar vi att du som har XS-L tar storlek 1, för dig som L-XXL rekommenderar vi storlek 2. Om du ligger mellan storlekarna så tar du storlek 1 om du vill ha den tightare mot kroppen och storlek 2 om du vill att den ska sitta lösare.

Tunika

För dig som har storlek XS-L rekommenderar vi storlek 1, för dig som L-XXL rekommenderar vi storlekl 2. Om du ligger mellan storlekarna så tar du storlek 1 om du vill ha den tightare mot kroppen och storlek 2 om du vill att den ska sitta lösare.

Poncho

Vi har två storlekar på ponchon, har du storlek XS-L rekommenderar vi att du köper storlek 1. Har du storlek L-XXL rekommenderar vi att du köper storlek 2. Om du ligger mellan storlekarna så tar du storlek 1 om du vill ha den tightare mot kroppen och storlek 2 om du vill att den ska sitta lösare. Du knyter ponchon i midjan och kan på så sätt även till viss del reglera längden.

Sarong

Alla våra saronger är ONE SIZE men finns i olika varianter, sarong och längre sarong. Du kan enkelt knyta sarongen runt höften eller framtill över bysten för att använda den som en kortare klänning. I kollektionen 2019 har vi gjort sarongen större istället för att ha två varianter.

Behöver du hjälp?

Om du vill ha personlig hjälp kan du alltid kontakta vår kundsjänst på support@sunkini.se.

Svenska English