Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Vad är Sunkini?

Sunkini är en svenskt företag som säljer bikini och strandkläder online. Med flera olika modeller och färger erbjuder vi badmode för kvinnor i storlekar mellan XS till XXL. Men vad är det som är så bra och speciellt med Sunkini?


1. Släpper igenom solen

 

Alla våra produkter är gjorda av mesh som består av många små hål. Detta gör att solen kommer igenom och ger dig delvis färg även under tyget. Genom att flytta runt band och resår emellanåt kan man få en jämnare bränna.

Sunkini

Sunkini
2. Snabbtorkande

 

Hatar du den där tunga och blöta känslan en bikini brukar ge när du precis badat? Det slipper du med en Sunkini! Det tunna materialet är extremt snabbtorkande och i stark sol kan det gå så snabbt som 5-10 minuter innan du är torr igen.

2. Quick drying

 

Do you hate that heavy and wet feeling a bikini usually gives when you've been in the water? You don't have to do that with a Sunkini! The thin material is extremely quick drying and in direct sunlight it can take as fast as 5-10 minutes before it's dry again.

Sunkini

3. Bekvämt

 

Vårt material är väldigt lätt, mjukt och följsamt och finns även som strandplagg som passar perfekt i värmen. Istället för klibbiga kläder mot kroppen har du våra luftiga plagg som dessutom släpper igenom solen.

Sunkini
Se vår ambassadör Sabina Dufberg bära Sunkini

Svenska English