Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Badkläder outlet

Bad- och strandkläder till outletpris för dam

Klicka hem snygga Sunkini-fynd från vår outlet till riktigt bra priser. Det kan vara väldigt utplockat ...

så om du hittar något du gillar är det bara att slå till. I vår outlet hittar du bikinis, tankinis, baddräkter och strandkläder till rea-priser. I vår outlet kan du shoppa badkläder & strandkläder online med upp till 70% rabatt. Köp bikinis till rea-priser enkelt online hos oss på Sunkini.

Klicka hem badkläder till nedsatt pris som är perfekta för resan

Allt är fixat för din solsemester men du har glömt det allra viktigaste - badkläder! Det är då vår outlet på Sunkini finns för att rädda dig ur knipan. Något som är extra bra när du ska resa med våra badkläder är att våra produkter knappt tar upp någon plats i din resväska eftersom de är tunnare än traditionella badkläder. Slipp välja mellan vilka badkläder du ska ta med dig och ta med alla istället! På grund av att de är snabbtorkande hinner du också ett sista dopp innan du ska ge dig iväg till flygplatsen för hemresan. Badkläderna torkar snabbt och du slipper packa blöta badkläder i din resväska.

 

Snabbtorkande bad- och strandkläder som släpper igenom solen

Alla våra produkter släpper igenom solen för att du ska få en jämnare bränna. De små hålen i tyget gör att solens strålar även når huden under dina badkläder. Tyget kan verka genomskinligt när du håller det mot ljuset men när du sätter det mot kroppen syns inget igenom. Vill du öka solgenomsläppet på dina badkläder så kan du klippa av ett lager tyg, men tänk då på att tyget blir mer transparent. Eftersom solen går igenom tyget rekommenderar vi alltid att använda sig av SPF. Våra badkläder är även väldigt snabbtorkande. Om du är i direkt solljus blir du snabbt av med den blöta och obekväma känslan som oftast blöta badkläder kan ge.

 

Tvättråd till dina bad- och strandkläder

Vi rekommenderar alltid handtvätt för att behålla kvalité så länge som möjligt. Det bästa är att skölja bad- och strandkläderna med lite tvål efter varje användning för att sedan hängtorkas. Vrid inte ut vattnet i vått tillstånd då det kan förstöra kvalité och passform. Bad- och strandkläderna tål maskintvätt i 40 grader med liknande färger, men vi skulle ändå rekommendera ett skonsamt program. Använd gärna tvättpåse för att skydda detaljer och tyget mot att förstöras av andra plagg. Våra produkter tål inte att torktumlas eller att strykas.

 

Du kanske också gillar:

Bikini sets Bikini & sarong Bikini & tankini Bikini & strandbyxa Bikini & tunika Bikini & poncho Bikini & strandklänning Bikini, tankini, sarong & hårband Bikini outlet

 

26 / 26 Produkter

Dina valda filter

Filter Filter
Svenska English