Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Strandbyxor

Strandbyxor till dam i flera färger

Klicka hem ett par snygga strandbyxor från Sunkini. Våra strandbyxor är otroligt sköna i sommarvärmen eftersom materialet är så tunt och andas så du slipper den klibbiga känslan man ofta kan få. Det mjuka tyget gör att du kommer vilja bo i strandbyxan hela sommaren. Matcha ...

din strandbyxa med en bikini i samma färg, eller varför inte ett tankinilinne så har du fullbordat din strandoutfit.

Strandbyxor som släpper igenom solen

Även alla våra strandbyxor släpper igenom solen för att du ska få en jämnare bränna. De små hålen i tyget gör att solens strålar även når huden under dina strandbyxor. Strandbyxan är perfekt att ta på sig när du ska gå till stranden, på promenaden eller när du är ute i trädgården. Eftersom solen går igenom tyget rekommenderar vi alltid att använda sig av SPF.

 

Vilken storlek ska jag välja på mina strandbyxor?

Strandbyxan kommer i 3 olika storlekar. Storlek 1 passar dig som har S-M. Storlek 2 passar dig som har M-L och storlek 3 passar dig som har storlek XL-XXL. Om du skulle ligga mellan två storlekar rekommenderar vi att du tar den större storleken om du vill ha en mer loose fit. Om du vill ha mer information om vilken storlek du ska välja kan du kolla in vår storleksguide, eller kontakta oss för mer hjälp.

 

Tvättråd till dina strandbyxor

Vi rekommenderar alltid handtvätt för att behålla kvalité så länge som möjligt. Det bästa är att skölja strandbyxan med lite tvål efter användning för att sedan hängtorkas. Vrid inte ut vattnet i vått tillstånd då det kan förstöra kvalité och passform. Strandbyxan tål maskintvätt i 40 grader med liknande färger, men vi skulle ändå rekommendera ett skonsamt program. Använd gärna tvättpåse för att skydda detaljer och tyget mot att förstöras av andra plagg. Våra produkter tål inte att torktumlas eller att strykas.

 

Du kanske också gillar:

Bikini sets Bikini & sarong Bikini & tankini Bikini & strandbyxa Bikini & tunika Bikini & poncho Bikini & strandklänning Bikini, tankini, sarong & hårband Bikini outlet

 

Produkter
Svenska English