Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Strandsaronger

Strandsaronger till dam i flera färger och mönster

Klicka hem en fin sarong till dam från Sunkini. Sarongen är ett perfekt komplement till dina badkläder och kan knytas på flera olika sätt. Kolla gärna in vårt blogginlägg för tips om hur du kan knyta din sarong. Det är bara din egna fantasi som sätter gränser. Våra saronger ...

finns i många fina färger och mönster och precis som våra andra strandkläder så släpper även sarongen igenom solen. Shoppa din sarong enkelt online hos oss på Sunkini.se.

Mångsidigt strandplagg

Vår sarong består av ett lätt tygstycke med en rundad form nertill som enbart finns i ONE SIZE. Du väljer själv hur du vill bära den den. Några alternativ är att knyta sarongen runt höften, över bysten, som en strandklänning eller som en sjal över axlarna eller håret. Har du precis fått slingor eller färgat håret? Då är sarongen perfekt för att skydda din nya frisyr. Sarongen är perfekt att ha på stranden om du vill ha ett fint och praktiskt komplement till din strandoutfit.

 

Snabbtorkande strandsarong som släpper igenom solen

Alla våra saronger till dam är mycket snabbtorkande, speciellt i direkt solljus, och släpper delvis igenom solen för en jämnare solbränna. Tyget motsvarar ungefär solskyddsfaktor 16-20. Vi rekommenderar dock att alltid smörja med solskydd även under alla våra plagg. Eftersom sarongen är gjord i samma material som våra bikinis så det är inga konstigheter om du skulle få för dig att ta dig ett dopp med sarongen på.

 

Vilken storlek ska jag välja på min strandsarong?

Sarongen finns endast i ONE SIZE och passar de flesta kroppar då tygstycket är väl tilltaget. Färgerna Animal Instinct och Paisley Purple är från en tidigare kollektion som är något mindre i tygstycket och kan inte knytas på lika många sätt. Du kan även själv välja hur lång eller kort du vill att sarongen ska vara när du knyter den runt höften. Det är bara att vika tyget om du vill ha den lite kortare.

 

Tvättråd till din strandsarong

Vi rekommenderar alltid handtvätt för att behålla kvalité så länge som möjligt. Det bästa är att skölja sarongen med lite tvål efter användning för att sedan hängtorkas. Vrid inte ut vattnet i vått tillstånd då det kan förstöra kvalité och passform. Sarongen tål maskintvätt i 40 grader med liknande färger, men vi skulle ändå rekommendera ett skonsamt program. Använd gärna tvättpåse för att skydda detaljer och tyget mot att förstöras av andra plagg. Våra produkter tål inte att torktumlas eller att strykas.

 

Du kanske också gillar:

Bikini sets Bikini & sarong Bikini & tankini Bikini & strandbyxa Bikini & tunika Bikini & poncho Bikini & strandklänning Bikini, tankini, sarong & hårband Bikini outlet

 

8 / 8 Produkter

Dina valda filter

Filter Filter
Svenska English