Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Bikinitrosor

Bikinitrosor & bikiniunderdelar till dam i flera modeller och färger

Hos oss hittar du bikinitrosor i fler olika modeller, färger och mönster. Matcha ditt bikini set med samma mönster eller välj olika för en mer iögonfallande look. Välj en modell som passar din kroppsform och stil perfekt. Att använda en bikini ska vara bekvämt så du kan njuta ...

av strandhänget, din spaweekend, solsemestern eller bara när du är hemma och har det skönt i värmen. Klicka hem en bikini från Sunkini och gör dig redo för beachen. Du kan enkelt sortera på färg och storlek så att du snabbare hittar det du söker.

Snabbtorkande bikinitrosor som släpper igenom solen

Alla våra bikinitrosor släpper igenom solen för att du ska få en jämnare bränna. De små hålen i tyget gör att solens strålar även når huden under din bikinitrosa. För bästa effekt behöver du flytta runt band och resår emellanåt då dessa inte släpper igenom någon sol. Hur mycket av solens strålar som når huden beror på hur många lager tyg bikinitrosan har. Det går också att klippa av ett lager tyg om man vill öka solgenomsläppet på bikinitrosan. Eftersom solen går igenom tyget rekommenderar vi alltid att använda sig av SPF. Bikinitrosorna är även väldigt snabbtorkande. Om du är i direkt solljus blir du snabbt av med den blöta och obekväma känslan som oftast blöta badkläder kan ge. Med våra bikinitrosor behöver du inte byta om efter du badat.

 

Vilken modell ska jag välja på min bikinitopp?

Vi har den klassiska trekantstrosan som vi kallar för knyttrosa. Knyttrosan är något lägre i modellen och du kan själv reglera banden i sidorna. Knyttrosan passar utmärkt om du vill framhäva dina höfter. Våra hotpants passar perfekt om man gillar enkla, sköna och bekväma bikinitrosor som täcker bra och har normalhög midja. Trosa hög midja passar dig som vill ha en högre bikinitrosa som är bredare i sidorna. Med hjälp av snörena på sidorna kan du själv bestämma hur högt skuren du vill att bikinitrosan ska vara. Alla våra modeller finns i flera olika storlekar så vi hoppas att du ska hitta en bikiniunderdel som passar just dig. Tänk på att ritbilderna nedan inte är identisk med hur produkten ser ut.

 

Bikinitrosa - KnyttrosaKnyttrosa Bikinitrosa - HotpantsHotpants Bikinitrosa - Trosa hög midjaTrosa hög midja

 

Vilken storlek ska jag välja på min bikinitrosa?

På vår knyttrosa kan du generellt ta den storlek du normalt brukar ha på underdelar. Knyttrosan är dock lite lägre i modellen än våra andra bikinitrosor, så om du vill ha den något högre skulle vi rekommendera att du tar storleken större. Det går till viss del att knyta åt bikinitrosan i sidorna. Även på hotpants rekommenderar vi att du tar den storleken du generellt brukar ha på underdelar. Likaså gäller för vår trosa med hög midja. Om du ligger mellan två storlekar skulle vi rekommendera att du väljer den större storleken. Om du vill ha mer information om vilken storlek du ska välja kan du kolla in vår storleksguide, eller kontakta oss för mer hjälp.

 

Tvättråd till din bikinitrosa

Vi rekommenderar alltid handtvätt för att behålla kvalité så länge som möjligt. Det bästa är att skölja bikinin med lite tvål efter varje användning för att sedan hängtorkas. Vrid inte ut vattnet i vått tillstånd då det kan förstöra kvalité och passform. Bikinitrosorna tål maskintvätt i 40 grader med liknande färger, men vi skulle ändå rekommendera ett skonsamt program. Använd gärna tvättpåse för att skydda detaljer och tyget mot att förstöras av andra plagg. Våra produkter tål inte att torktumlas eller att strykas.

 

Du kanske också gillar:

Svarta bikinis Blåa bikinis Rosa bikinis Trekantsbikinis Bikini & sarong Bikini & tankini Bikini & strandbyxa Bikini & tunika Bikini & poncho Bikini & strandklänning Bikini, tankini, sarong & hårband Bikini outlet

 

56 / 56 Produkter

Dina valda filter

Filter Filter
Svenska English