"Sunkini har gjort underverk för min psoriasis" - Ewa

"Sunkini har gjort underverk för min psoriasis" - Ewa

Apr 26, 2024 Gästinlägg 0Kommentarer

Jag lider till och från av psoriasis, det brukar alltid bli bättre på sommaren av sol och salta bad. Dessvärre aldrig på de delar av kroppen där jag har kläder på mig, dels för att solen inte kommer åt och dels för att huden blir instängd.

Sedan jag började använda Sunkinis plagg har min psoriasis blivit mycket bättre. Det är underbart att slippa gå runt i blöta badkläder som stänger in huden, på bara några minuter är bikinin torr och solen kommer igenom tyget så jag får sol på hela kroppen.

Det är en bonus att de vita ränderna minskar, men samtidigt ger plaggen ett solskydd så man inte behöver tänka på att smörja sig under.

I min garderob finns både bikinis, baddräkt, strandklänning, tunika och sarong, så jag kan även använda plaggen när jag grejer i trädgården, går på promenad eller när det är dags för lunch i solen. Även de övriga plaggen släpper igenom solen och huden kan andas igenom tyget, det bästa är att man aldrig känner sig varm och klibbig i produkterna.

Tidigare fick jag använda mycket starka krämer sommartid och smörja huden med, krämerna i sin tur gör att man inte bör vistas i solen då huden blir känslig. Jag hoppas att fler med mina problem hittar Sunkinis unika produkter, jag bara älskar dem.

Lämna en kommentar

*
*
Webbplatsens url med http://
*
* Captcha