Varför är våra badkläder & strandkläder mönstrade?

Varför är våra badkläder & strandkläder mönstrade?

Jan 07, 2022 Bikini 0Kommentarer

Något som är unikt med våra produkter är att de släpper igenom solen. Under en semester 2011 kom Sunkinis grundare på idén kring en bikini som skulle släppa igenom solen. Under semestern bytte hon topp varannan timme för att undvika vita ränder och tyckte att det borde finnas ett bättre sätt.

Bikini som inte ger ränder

Alla produkter är gjorda av en mesh som består utav små hål för att solen ska komma fram till huden även under bikinin och strandkläderna. Hur perfekt är det inte att kunna få en delvis solbränna under sin baddräkt om man känner att man vill vara lite mer klädd på stranden eller vid poolen. På grund av tyget som våra produkter är gjorda utav kan de vid första anblick se väldigt genomskinliga ut om man håller upp de. Men när produkterna sitter på kroppen är de inte genomskinliga.

För att undvika att de ser genomskinliga ut har alla våra produkter färg och ett mönster för att förvilla ögat när produkterna sitter på kroppen. Ju ljusare färger med mycket mönster man väljer ju mer förvillas ögat, och känner du dig orolig att de ska vara genomskinliga, prova en modell med mycket mönster.

Lämna en kommentar

*
*
Webbplatsens url med http://
*
* Captcha